Primer Equip – EFAC Almacelles 2 – 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Primera victòria de l’any per als blanc-i-verds

Els locals s’emporten els 3 punts en un partit molt igualat

L’EFAC va començar l’encontre pressionant i dominant el joc, mentre que el Sants semblava que només podia jugar al contraatac, tot i que la primera ocasió clara va ser per als locals, amb un xut de Navarro.

Al minut 15 eren els visitants els que posaven a prova a Yamandú amb un remat de Marc que va acabar amb un rebuig del porter local. Al cap de pocs minuts Crivillés tornava a intentar-ho per als blanc-i-verds, però el porter lleidatà enviava fora la pilota.

Tot i que el partit va començar disputat, a poc a poc es va anar calmant i es va arribar al descans amb l’empat a zero inicial.

A la segona meitat els dos equips van sortir a per la victòria, sent els santsencs els que van tenir més ocasions i més clares, com en el 55′, quan Fabregat, per banda dreta, centrava a Cervantes, qui rematava des de la petita però Jordi aconseguia rebutjar.

Van continuar els intents, però no va ser fins al minut 63 quan Sumarroca es quedava sol davant del porter visitant i aconseguia inaugurar el marcador. A partir d’aquí va ser un continu atac dels blanc-i-verds intentant sentenciar el partit, però la falta d’encert i la gran actuació del porter Jordi ho impedien.

Per la seva banda l’EFAC intentava igualar el marcador amb jugades a contraatac, fins al minut 79, quan Jorge rematava un córner que es convertia en l’empat a un.

A pocs minuts del final el partit semblava més que sentenciat, amb un resultat just malgrat que no acontentava a ningú, però ja en l’afegit un fort xut d’Alberto des de la frontal de la petita enviava la pilota al fons de la porteria i pujava el definitiu 2-1 al marcador, impedint que els tres punts s’escapessin de l’Energia.

D’aquesta manera el Sants és 3r, amb 32 punts, 18 gols a favor i 17 en contra.