Vídeo-resum. La UE Valls desaprofita l'avantatge al marcador i acaba cedint davant del Sants

L'informació ha estat extreta de eltravesser.cat

S'avançava la UE Valls amb el gol de Vieri però un gol al fil del descans i l'expulsió de Castro als inicis de la segona part condemnava als de l'Alt Camp, que segueixen cuers de Primera Catalana.

La UE Valls afrontava el partit amb múltiples baixes, la presència de dos juvenils i la incorporació de Fede Fuentes procedent del Borges. Els vallencs rebien la visita de la UE Sants, equip de la zona alta, però el cert és que la primera part ha estat gairebé controlada en tota la totalitat.

El partit arrencava amb un Valls actiu, i en els primers 5 minuts ja havia posat la por al cos als barcelonins en dues ocasions. Jugada per banda que rep Miranda dins l'àrea i engalta un xut que el porter visitant refusava i la pilota topava al pal. Només dos minuts més tard, Ferri provava un xut perillós dins l'àrea però sortia desviada. Dos avisos seriosos d'una UE Valls que sortia intensa, i amb un míster que estava molt a sobre dels seus jugadors.

La UE Sants, volia sortir amb la pilota des de darrera controlada, però vist la lluita al mig camp, optava per guanyar l'esquena en pilotes llargues, però sovint jugava al límit del fora de joc i es topava amb el banderí del linier. Qui generava més perill era els de l'Alt Camp. En una jugada ben trenada, Vieri es plantava dins l'àrea i rodejat de rivals xutava. La pilota topava amb un defensa i entrava. La UE Valls s'avançava al marcador, fet que no passava des de la tercera jornada de lliga.

El partit seguia igual. Els de l'Alt Camp següent liderant el joc i posant les ocasions. Ferri en un remat de cap que sortia fora, Hamir en un xut després d'una recuperació i sobretot, un remat al segon pal de Botero (35') que sortia fora per ben poc. La UE Sants començava a augmentar la intensitat al tram final de la primera part, i per bandes començava a fer mal, posant a prova a la defensa vallenca. En l'última jugada, i després de dues pèrdues, un xut al pal curt de Crivillés situava l'empat al marcador.

Segona part: l'expulsió de Castro determina el partit
La segona part arrencava amb fins a quatre canvis pels barcelonins. El seu tècnic no veia clar certs aspectes i donava entrada a homes de refresc. Quatre de cop contra un del Valls. Entrava Francesc Martínez, juvenil que debutava, en lloc de Ramon Miranda. L'equip de Valls havia sortit bé els primers minuts de la represa, hi ho intentava a través d'Hamir, que provaria fortuna en un xut centrat. El Sants seguia amb el mateix estil i sistema, mentre que els locals hi tornaven, ara amb un xut de Vieri que acabava a córner.

Al minut 53, jugada determinant. Després que els vallencs reclamessin un cop a Francesc dins l'àrea, Castro reaccionava fent una entrada dura pel darrer per tallar una contra. L'àrbitre no dubtava en ensenyar la targeta vermella. La UE Valls es quedava amb 10 homes al minut 7 de la segona part. Aquí ho aprofitaria la UE Sants, que en una jugada sis minuts més tard, en un remat de cap de Sergi Navarro capgirava el marcador (1-2).

Tot i la inferioritat numèrica i haver encaixat l'1-2, el conjunt de Joan Pallarès no abaixaria els braços. El cos tècnic donava entrada a un nou juvenil, Dani Garcia, i a la nova incorporació, Fede Fuentes, que gaudirien de 20 minuts de joc. Èric Martí ho provaria en un xut de falta que sortia molt desviada. La UE Sants, veient que el Valls cada cop buscava estirar més les línies, volia aprofitar una jugada ràpida a la contra. Jordi Fernández, es complicaria la vida en una jugada dins l'àrea que acabava amb un remat al pal del Sants.

En el tram final, els barcelonins es tancaven darrere, vist l'ofensiva vallenca que necessitaven un gol per no encaixar una nova derrota. Remat de cap d'Hamir que sortia un xic massa alta, i un seguit de faltes a la frontal i centrades que no trobaria porteria. La defensa de la UE Sants havia de treballar per evitar el gol de l'empat a 2 final.