Primer Equip – Tortosa 2 – 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Continua la dinàmica guanyadora dels blanc-i-verds

Els santsencs encadenen la quarta victòria consecutiva en un partit disputat.

Els locals van començar imposant-se en el partit amb dos gols molt matiners. Primer amb una rematada de Gala des de la petita on el meta Ródenas no hi va poder fer res. Uns minuts més tard, ja en el 17′, Gaudioso transformava un penal que s’havia produit sobre Picolo.

Amb un favorable 2-0 al marcador, semblava que ja estaria tot fet, però el Tortosa no es va doblegar i en el minut 33 Ike aconseguia reduir distàncies. El joc va continuar disputat fins al descans.

A la segona meitat el Tortosa va sortir pressionant en busca d’un empat que no va arribar mai. El Sants, per la seva part, no va deixar de buscar el tercer per sentenciar el partit, però la falta d’encert i la bona a ctuació de la defensa i porter visitants va impedir que es mogués el marcador.

Els blanc-i-verds van aconseguir tres punts més que mantenen la ratxa de victòries i els acosten a la part alta de la classificació.

D’aquesta manera el Sants és 3r, amb 12 punts, 7 gols a favor i 10 en contra.