La crònica del Martí Odriozola

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Un cop de cap de Picolo dóna la victòria al Sants al camp del Lleida B (0-1)

Els de Tito Lossio van resistir al Municipal de Gardeny i, gràcies a un solitari gol després d’un error defensiu garrafal dels locals, sumen la tercera victòria consecutiva.

Primers compassos lents

El partit va començar amb un ritme calmat, sense massa intensitat ofensiva i amb poques arribades a l’àrea. Els equips s’estudiaven i intentaven controlar la pilota. Era, però, el Sants qui es veia més còmode amb la possessió i qui intentava articular jugades en atac. Tant uns com altres, a més, estiraven la pressió a la sortida de pilota rival i dificultaven la circulació de l’esfèrica. Els primers minuts van ser anivellats, lents i de poc futbol.

Picolo desborda

La igualtat, però, es va trencar al minut 29. Gaudioso va servir una falta llunyana des de l’esquerra de l’atac del Sants i davant la inoperància de la defensa lleidatana, Picolo va rematar sol al punt de penal i va superar la sortida de Joan Marc. El potencial aeri del defensor santsenc tornava a entrar a escena i havia arribat per ser decisiu. Els de Tito Lossio s’havien avançat al marcador i ara jugaven amb el vent a favor.

Els darrers 15 minuts de la primera meitat van acabar morint sense més història. Amb un Sants que es veia per davant i, tímidament, intentava atacar mentre el Lleida es defensava i no creava perill a Yamandú. Al descans, victòria per la mínima.

Segona part d’amenaça lleidatana sense encert

Al llarg de la segona part, i de manera progressiva, el conjunt del Segrià es va bolcar a l’atac per mirar d’empatar al partit, però li va faltar precisió per culminar el setge a la porteria de Yamandú. Ja d’entrada, tot just començar, al primer quart d’hora del segon temps va disposar de quatre ocasions, que no va poder materialitzar. I d’aquestes, dues van ser molt clares. La primera, un xut d’Enric des de la frontal que va marxar fregant el travesser. I la segona, poc després, quan Gómez va rematar a la frontal de la petita una centrada lateral que Yamandú es va trobar a sobre i va poder treure amb fortuna.

Al llarg dels següents 45 minuts, l’equip d’Ismael Mariani va portar la iniciativa atacant i va intentar jugar des dels laterals buscant rematades a l’interior de l’àrea. Però el desencert de les passades i l’efectivitat de la defensa santsenca van neutralitzar la verticalitat dels locals.

Amb la conclusió dels 90 minuts, el Sants s’emportava una victòria per la mínima de les terres de Ponent. Un triomf que hauria pogut ser un empat –o una derrota, fins i tot—vist el futbol al camp. Diumenge, però, els santsencs van ser més efectius a l’àrea. I això té premi.

Dijous que ve, dia 12, l’Energia espera el Tortosa –per disputar el partit que s’hauria hagut de jugar l’1 d’octubre—i diumenge, l’Alpicat. Quatre dies per sumar sis punts.

Comentaris

Entrades populars