El Vilafranca completa les semis tot i l’oposició del Sants

L'informació ha estat extreta de torneighistorics.cat

El Guinardó, Barcelona. 03-08-2017. El vigent campió del Torneig d’Històrics, el FC Vilafranca, podrà defensar el seu títol a les semifinals després de classificar-se en la darrera jornada de grups del torneig, una de les més vistoses pel joc ofert. Els d’Ivan Moreno han passat a semis tot i un magnífic Sants, que ha guanyat el Castelldefels i ha posat contra les cordes el Vilafranca. Finalment, la diferència de gols a favor ha permès als vilafranquins superar ronda.

El Sants ha mostrat un magnífic rendiment i s’ha quedat amb la mel als llavis, però un autèntic golàs de Ramon –que també ha marcat en el partit contra el Castelldefels i és pitxitxi- a cinc minuts del final ha donat vida al Vilafranca. Els de Miki Carrillo, per la seva banda, no han pogut sumar cap punt en el dia d’avui.

Demà divendres serà el dia de descans en el Torneig d’Històrics del Futbol Català i dissabte es disputaran les dues semifinals, que ja estan plenament configurades. Vilassar de Mar i Cerdanyola, per un costat, i Badalona i Vilafranca, per l’altre, són els quatre equips que segueixen vius a la competició.

1r partit UE Sants 2–1 UE Castelldefels:

El Sants, un dels Històrics del Torneig, ha iniciat el duel contra el Castelldefels en plena forma. Al minut 4, Alberto ha marcat de cap a la sortida d’un còrner i ha avançant els barcelonins, davant d’un Castelldefels superat, tot i una gran ocasió de Joel Marín que Oriol ha aturat de forma acrobàtica.

Els de Tito Lossio, que han desplegat un joc dominador i vistós, ha marcat el segon al minut 24. Chicho s’ha desfet del seu defensor i ha fet un gran gol amb un xut creuat. El tercer dels santsencs podria haver arribat en un acció de Borrull que no ha entrat per poc.

El Castelldefels ha despertat gràcies a l’elèctric Pedro Bilbao, que amb una jugada de talent en l’u contra u ha provocat un penal que ha transformat Kevin. Els últims minuts s’han viscut amb emoció, però el Sants no ha patit pel resultat i ha sumat el triomf.

Fitxa tècnica:

2- UE Sants: Oriol, Alberto, Chicho, Guille, Navarro, Fabregat (Carlos), Borrull, Cura, Sumarroca (Llauradó), Gaudioso (Forcadell), Cervantes (Gala).

1- UE Castelldefels: Nito, Juanito, David Gómez, Alegre, Kilian, Óscar Sampedro, Pedro Bilbao, Kevin, Óscar Uroz, Sergi Cabré, Joel Marín.

Gols: 1-0, Alberto m.4. 2-0, Chicho, m.24. 2-1, Kevin m.34.

Àrbitre: Mas López. Groga a Joel Marín.

2n partit: FC Vilafranca 2–0 UE Castelldefels

El vigent campió també ha començat amb força i ha dominat de principi a fi el partit contra el Castelldefels. Al minut 19, Ramon ha marcat el primer amb una vaselina de qualitat per sobre de Manu Martín.

Al minut 24, Medina ha rematat de cap al pal, en una acció en la que el Vilafranca ha fregat el gol en dues ocasions. Boira ho ha provat de lluny i finalment ha arribat el segon del penedesencs en una internada d’Eric Via.

En un partit molt complet dels d’Ivan Moreno, Boira ha posat a nou de prova a Manu Martín amb una volea de fora l’àrea que ha fet volar el porter mariner. Amb el 2-0 s’ha arribat al final del matx i el Vilafranca només necessitava un empat per passar a semifinals.

FC Vilafranca: Gonzo, David, Eric, Rosich, Fontanils, Medina, Pla, Boira, Abel, Sergi i Ramón.

UE Castelldefels: Manu Martín, Kilian, Joan Castillo, Toti, Lois Gómez, Bemídez, Carlos García, Sergio Duran, Santi Triguero, Jordi Aumatell, Joel Marín (Bertus).

Gols: 1-0, Ramón m.19. 2-0, Eric Via, m.30.

3r partit: FC Vilafranca 1–1 UE Sants

El partit decisiu ha estat, de nou, un gran espectacle ja que el Sants s’ha avançat i ha tingut ocasions clares a les botes de Sergio Navarro per sentencia el duel.  Gaudioso, un dels millors sobre el terreny de joc, ha marcat al minut deu amb un xut ajustat al pal.

El Vilafranca ha demostrat que va a per totes i s’ha llençat a per l’empat, que li valia per accedir a semis. Així, els Sants ha trobat espais al contraatac i Navarro ha fregat el gol en dues ocasions, amb xuts clars que han marxat fora per poc.

Finalment, i com acostuma a passar en aquestes ocasions, l’equip teòricament gran no ha perdonat quan l’ha tingut i Ramon, amb un espectacular xut a l’escaire ha enfonsat el camí del Sants.

FC Vilafranca: Eric, David Munta, Pla (Acedo), Fontanils, Josep Díez, Vives, Acedo, Boira (Aziz), Kike Tortosa i Aday.

UE Sants: Pacheco, Alberto, Chicho, Guille (Gala), Navarro, Fabregat, Borrull (Joan Forcadell), Cura, Sumarroca (Carlos), Gaudioso i Cervantes (Llauradó).

Gols: 0-1, Gaudioso, m.10 1-1, Ramon m.40

Àrbitre: Carmona Mantas. Groga a Alberto i Fabregat.