[VÍDEO] Últim esglaó per a l'ascens a Tercera

L'informació ha estat extreta de golcat.com



Aquest dimarts s'ha sortejat l'ordre de camp en l'eliminatòria d'ascens a Tercera Divisió en un acte celebrat a la seu de la Federació Catalana de Futbol. La primera bola escollida ha portat el nom de l'equip de la ciutat de Barcelona, la Unió Esportiva Sants, que serà local en el primer partit de l'anada de promoció que es disputarà, aquest mateix cap de setmana, al camp de L'Energia.

Els santsencs rebran a casa el segon equip del CF Reus Deportiu, sotscampió de #1cat2 i fins a l'última jornada de lliga amb opcions d'haver-se proclamat campions en detriment del FC Santboià.

El sorteig de la promoció ha servit per recordar que la UE Sants ha presentat un recurs per suspendre cautelarment la celebració de l'eliminatòria d'ascens a causa del contenciós obert amb la UA Horta pel partit impugnat al camp del Feliu i Codina. Malgrat aquest fet, la FCF manté la promoció d'ascens ja que la decisió del Comitè federatiu és executiva, i per tant permet continuar el procés competitiu.

La UE Sants espera que el Tribunal Català de L'Esport doni la raó al seu recurs després de la pèrdua als despatxos del seu partit contra els hortencs.

Després de conèixer l'ordre de camp, Golcat.com TV ha pogut entrevistar els representats dels dos equips, citats a la seu federativa. Ferran Asensio, secretari tècnic dels reusencs, i el President de la Unió Esportiva Sants, Vicenç Pérez de Tudela, es mostren optimistes de cara a l'eliminatòria que els separa de la Tercera Divisió.

Comentaris

Entrades populars