L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Remuntada de pòquer

Partit amb dues parts molt diferents on els locals van donar un cop d’autoritat

L’encontre va estar precedit pel repartiment de roses de Sant Jordi per part dels jugadors del futbol base, que van sortir acompanyant als del primer equip.

El matx va començar sense gaire història, amb domini al centre del camp i poques arribades per cap de les parts. Però en 8 minuts inexplicables al Sant Cugat es va fer amb el partit i es va posar amb un molt favorable 0-3.
El primer gol, de Florent, va ser una rematada de cap a la sortida d’un córner. Tres minuts després, i sense temps de reacció per als locals, Fabregat anotava en pròpia porta, en un intent de rebuig, un xut de Chechu. El tercer va venir de la mà de Víctor Castro, en la rematada d’un altre córner.
Amb aquest resultat el Sants estava gairebé desaparegut i semblava que cada arribada dels visitants es convertiria en un gol. Per evitar aquesta situació Tito Lossio va moure la banqueta fent entrar a Navarro, i en tan sols 3 minuts ja havia provocat un penal que Gaudioso es va encarregar de transformar. D’aquesta manera s’arribava al descans amb 1-3 al marcador.

El segon temps no va tenir res a veure amb el primer. Els blanc-i-verds van sortir amb una mentalitat molt diferent i en el 48’ Sergio Navarro reduïa distàncies en culminar una jugada per banda esquerra i anotar el 2-3.
A partir d’aquí el joc es va convertir en un continu atac dels locals que buscaven incansablement l’empat. Després d’un parell de jugades fallides Aleix enviava al fons de la xarxa una assistència de Navarro amb un xut des de l’interior de la petita. Quedaven més de vint minuts i ningú es donava per vençut, però van ser els santsencs els que aconseguirien la victòria amb un altre gran gol del capità Aleix, en aquest cas en transformar una falta llançada des de la frontal de la gran i que entrava ajustada a l’escaire de la porteria.
En els últim minuts va continuar la lluita en un gran partit, però el marcador ja no es va moure i el Sants es va quedar, una jornada més, amb els tres punts.
A més a més la carambola de resultats de la jornada l’ha col·locat líder del grup, empatat de punts amb Horta i Andorra, apropant-se una mica més a l’ascens a la Tercera Divisió.

D’aquesta manera el Sants és 1r, amb 54 punts, 41 gols a favor i 30 en contra.