86 F.C. Martinenc  F.C. Martinenc Lozano
90   U.E. Sants 1 - F.C. Martinenc 5
Videos (mes videos)
Comentari
Si algú esperava veure un derbi haurà sortit decepcionat. Mal partit dels santsencs i a pesar de tot si algú portés els càlculs de possessió de pilota segurament el Sants ha estat qui mes estona la tingut, però sempre en molt a prop de la pròpia àrea. En quant a xuts en direcció a porteria en tot el partit, un, un gran cop de cap de Geri que ha acabat al fons de la xarxa i suposava l'empat. La resta de jugades pilotes penjades des de molt enrere perquè un Navarro molt sol intentés alguna cosa.
En quant al Martinenc només ha tingut que esperar i aprofitar amb molta efectivitat totes les errades blanc-i-verdes que com jugaven molt a prop de l'àrea, una errada era mig gol. Així només havien passat 5 minuts ja havien aprofitat la primera errada, però Geri ha trigat dos minuts en solucionar-ho.
El joc ha continuat amb la mateixa dinàmica de control sense perill per part blan-i-verda i espera de errades dels vermells fins ben entrada la segona part. En el minut 62, en una gran jugada assajada el Martinenc, ha marcat un dels gols mes bonics que es veuran aquesta temporada a l'Energia. A partir d'aquest moment en intervals de entre 5 i 10 minuts han anat caient un gol darrera l'altre fins arribar al definitiu 1 a 5.
Estem a l'inici de temporada i una derrota no es indicatiu de res, però per trobar un altre partit on hagi encaixat cinc gols a casa es una cosa que deuríem de remuntar-nos molts molts anys enrere per trobar una fet semblant.