U.E. Sants - F.C. Martinenc

El partit
U.E. Sants U.E. Sants 4
F.C. Martinenc F.C. Martinenc 0
  Camp de L'Energia

Data: 04/10/2015 12:00

Competició: Primera Catalana 2015/2016, grup 1 (Jornada 5)

Col-legiats: Ainara Andrea Acevedo Dudley, Enric Bureu Méndez, Gerard Sanroma Trabal.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Fabregat, Alberto (Castillo 85'), Fran (Carrique 85'), Picolo, Arbulu, Gala, Guille (Felip 85'), Peque, Crivillés (Aleix 59'), Navarro (Pau 85').
U.E. Sants Suplents: Jesús, Joan, Freixi.

F.C. Martinenc Titulars: Carulla, Marc Gracia, Diego, Poche, Rubén, Xavi Pérez (Collins 71'), Edgard (Vicente 59'), Aleix, Silver (Casillas 54'), Tamba, Alex.
F.C. Martinenc Suplents: Caballero, Álvaro, Sitjes, Moreno.

Gols:
U.E. Sants  1-0 Peque (22')
U.E. Sants  2-0 Navarro (63')
U.E. Sants  3-0 Navarro (76')
U.E. Sants  4-0 Navarro (84') (penalty)

Targetes:
F.C. Martinenc  Edgard (26')
F.C. Martinenc  Tamba (31')
U.E. Sants  Gala (54')
U.E. Sants  Arbulu (59')
F.C. Martinenc  Rubén (74')
U.E. Sants  Fran (79')
F.C. Martinenc  Casillas (83')
Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Carlos, Fabregat, Alberto, Fran, Picolo, Arbulu, Gala, Guille, Peque, Crivillés, Navarro.
Onze inicial: F.C. Martinenc Carulla, Marc Gracia, Diego, Poche, Rubén, Xavi Pérez, Edgard, Aleix, Silver, Tamba, Alex.
0   U.E. Sants 0 - F.C. Martinenc 0
22 U.E. Sants  U.E. Sants Peque
26   F.C. Martinenc Edgard
31   F.C. Martinenc Tamba
45   U.E. Sants 1 - F.C. Martinenc 0
54 F.C. Martinenc  F.C. Martinenc Entra Casillas per Silver
  U.E. Sants Gala
59 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Aleix per Crivillés
F.C. Martinenc  F.C. Martinenc Entra Vicente per Edgard
  U.E. Sants Arbulu
63 U.E. Sants  U.E. Sants Navarro
71 F.C. Martinenc  F.C. Martinenc Entra Collins per Xavi Pérez
74   F.C. Martinenc Rubén
76 U.E. Sants  U.E. Sants Navarro
79   U.E. Sants Fran
83   F.C. Martinenc Casillas
84 U.E. Sants  U.E. Sants Navarro
85 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Castillo per Alberto
U.E. Sants  U.E. Sants Entra Carrique per Fran
U.E. Sants  U.E. Sants Entra Felip per Guille
U.E. Sants  U.E. Sants Entra Pau per Navarro
90   U.E. Sants 4 - F.C. Martinenc 0
Videos (mes videos)
Comentari
Un partit Sants Martinenc es un derby en tota regla i pot passar qualsevol cosa, i així ha estat.
Les dues parts han estat força diferents. A la primera el domini i control del joc era del Sants, tot i així Carlos ha tingut que treure una bona ma per evitar una pilota que entrava i el travesser ha refusat un xut que ja es veia dins. Mentre el Sants xutava però no acabava de definir el final de les jugades. Llavors ha aparegut el factor Navarro. En la primer part ha conduït una pilota per la banda esquerra, ha entrat en el àrea desfent-se de contraris i finalment ha fer una passada enrere perquè Peque entrant de la segona linea xutés la pilota al fons de la xarxa.
La segona part el panorama ha canviat per complert. Un partit que tenia completament controlat la arbitre se li ha escapat de les mans durant els primers quinze minuts del segon temps. En el minut 54 Gala rep una falta però la arbitre no l'assenyala, la jugada acaba sense conseqüències i permet l'entrada de les assistències. Llavors es munta una picabaralla entre els jugadors, que la arbitre soluciona i li diu a Gala que marxi fora del camp. En el camí Gala diu alguna cosa que ho interpreta com un insult i l'expulsa amb vermella directa. Mes embolic, la pilota es posa en joc i quan el Martinenc torna a l'atac, Arbulu fa una forta entrada al mig del camp a la banda dreta. La arbitre la considera mereixedora de vermella i el Sants es queda amb nou. Aquí es on el partit canvia totalment. El Martinenc es reorganitza per atacar però ho fa malament, el Sants simplement reorganitza la defensa per la falta de Arbulu però continua amb el mateix esquema. Mentre el Martinenc ataca sense resultat, el Sants pressiona, controla la pilota en defensa i mig camp, i quan pot fa passades llargues a l'esquena de la despoblada defensa del Martinenc perque Peque i sobretot Navarro aprofitin la seva velocitat.
El segon gol arriba així, en una passada llarga i ràpida cap a Navarro, que guanya per velocitat els defenses que li fan la samarreta dos números mes gran, però no el poden aturar i marca el segon davant la sortida de Carulla. El tercer arriba també amb el Sants corrent al contraatac. Aquest cop la defensa del Martinenc la desmunten amb un canvi de joc on la defensa s'ha deixat pràcticament a Navarro sol i torna a batre a Carulla. El quart comença en un corner a favor del Sants. Mentre l'entrenador del Martinenc fa que els seus jugadors es posicionin al mig del camp per obligar a acumular defenses al Sants, el Sants no ho fa, treu el corner ràpidament en curt i Fran s'interna a l'àrea driblant contraris i el fan caure, i per tant penalty. Es munta de nou una petita picabaralla, Fran cau a terra, i la arbitre a instancies de un dels seus assistents expulsa a Casillas. Navarro completa el seu hat-trick convertint el penalty i d'aquí al final ja no va haver-hi mes partit.
El Sants de la temporada passada que es sobreposa a qualsevol adversitat a base de esforç, pressió i conjunt ha tornat ha aparèixer, i a mes li hem de sumar un Navarro a un gran nivell, per posar-nos momentàniament segons de la lliga. Encara queda molta lliga, però sembla que anem trobant el bon camí.
Sants-Abadessenc

Comentaris

Entrades populars