Competició: Segona Catalana Grup 2, Jornada 17

Col-legiats: Javier Martín Varas. Sergio Manjón Villazala, Anniel González López.

U.E. Sants Titulars: Carlos, Arbulu, Castillo, Picolo, Marcos (Freixi 80'), Guille, Avilés (Aleix 80'), Sumarroca, Peque, Navarro (Alberto 89'), Samu (Gala (Urrutia 89') 71').
U.E. Sants Suplents: Sergio.

C.D. Carmelo Titulars: Joan, Fran (Samu 45'), Ramón, Carmona, Pedro, Alberto, Tamayo, Lolo (Escarmena 78'), Cardona, Victor, Nabil.
C.D. Carmelo Suplents: Toco, Vergés, Mesa.

Gols: 0-1 Castillo (p.p.) (44'), 1-1 Navarro (58'), 2-1 Navarro (73'), 3-1 Navarro (78'), 4-1 Peque (89')

Targetes:  Tamayo (19'),  Lolo (29'),  Peque (44'),  Cardona (63'),  Samu (68'),  Samu (75'),  Joan (89')

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Carlos, Arbulu, Castillo, Picolo, Marcos, Guille, Avilés, Sumarroca, Peque, Navarro, Samu.
Onze inicial: C.D. Carmelo Joan, Fran, Ramón, Carmona, Pedro, Alberto, Tamayo, Lolo, Cardona, Victor, Nabil.
0    U.E. Sants 0 - C.D. Carmelo 0
19   C.D. Carmelo Tamayo
29   C.D. Carmelo Lolo
44 U.E. Sants  C.D. Carmelo Castillo (p.p.)
Comentari
Últim i apassionant partit de la primera volta, que ens deixa tercers i a un punt de la promoció. En els primers vint minuts no ha passat res destacable. Domini del joc per part del Carmelo jugant molta estona a camp santsenc. Al voltant del minut vint ha vingut la primera gran oportunitat del partit amb un xut de Samu que ha passat fregant el travesser, contestat un parell de minuts mes tard amb un gran xut al pal del Carmelo.
Han començat el intercanvi de jugades però el Sants ha començat a fer-se amb el domini del joc, i han arribat les ocasions. La majoria a peus de Samu que sempre trobava al porter o el pal i un gran xut de Guille amb una bona intervenció del porter del Carmelo. Ja s'acabava la primera part, una pilota refusada cap al mig del camp acaba tornant en forma de ràpida contra per l'equip del Carmelo, al rebre el jugador de banda la gent a reclamat mans que l'arbitre ni el linier han vist, i la seva centrada a acabat dins de la porteria verd-i-blanca, impulsada per Castillo segons el acta.
La segona part es resum explicant l'actuació de Navarro. Al minut havia tingut dos oportunitats davant la mateixa ratlla de gol. En els deu primers minuts havia tingut a les seves botes quatre grans oportunitats i havia donat la passada de una cinquena. En els següents vint minuts farà tres gols (minuts 58, 73 i 78) i tindrà dos bones oportunitats mes. I ja en les acaballes del partit rondava per allí quan el arbitre ha assenyalat penal, que ha marcat Peque just després de que Navarro fos substituït amb aplaudiments del public.
En quan el Carmelo ha plantejat un partit molt correcte fins al 2 a 1, llavors s'ha produït una tangana i discussions, Samu que acabava d'entrar a la mitja part ha vist la segona groga i ha deixat al seu equip amb deu jugadors sense deixar d'escridassar al arbitre, quan només hi havia un gol de diferencia i encara vint minuts per jugar.
Partit en el que es confirmen les bones sensacions en l'equip, de que si juguem a aquest nivell, i ens respecten les lesions i evitem sancions, ens tornarem a trobar amb el Carmelo amb moltes opcions de intentar tornar a primera al final de temporada.