Competició: Segona Catalana Grup 2, Jornada 13

Col-legiats: Daniel Gálvez Ruíz. Óscar Roldán de Pedro, Borja Fernández Cantón.

U.E. Sants Titulars: Carlos, Freixi (Marcos 45'), Arbulu, Picolo, Castillo, Avilés, Peque, David (Guille 60'), Navarro (Aleix 45'), Urrutia (Samu 60'), Sumarroca (Guerrero 90').
U.E. Sants Suplents: Sergio, Jordi

C.D. Badía del Vallés Titulars: Jairo, Cruz (Juan 50'), Cano, Samu, Toni (Kily 53'), Levi, Rubén, Zurita (One 60'), Esteo (Carlos 50'), Mateos, Aitor (Arenas 75').
C.D. Badía del Vallés Suplents:Enric.

Gols: 1-0 Navarro (12'), 2-0 Sumarroca (53'), 2-1 Mateos (57'), 2-2 Mateos (58'), 3-2 Peque (71')

Targetes:  Levi (19'),  Carlos (26'),  Rubén (31'),  Freixi (36'),  Avilés (42'),  Peque (43'),  Aitor (44'),  Castillo (62')  Guille (66')  Picolo (80')  One (80')  Esteo (84')  Cruz (87')  Samu (89')  Samu (90')

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Carlos, Freixi, Arbulu, Picolo, Castillo, Avilés, Peque, David, Navarro, Urrutia, Sumarroca.
Onze inicial: C.D. Badía del Vallés Jairo, Cruz, Cano, Samu, Toni, Levi, Rubén, Zurita, Esteo, Mateos, Aitor.
Comentari
Bon partit del Sants, en el que ha tingut que patir degut a una desconnexió que ha tingut durant un minut.
Les dues parts han estat completament diferents, la primera molt tranquil.la i la segona molt moguda. Els primers minuts del partit han estat del Badía, fins que el Sants s'ha col.locat al camp i en el segon atac verd-i-blanc Navaro feia el primer gol. La resta de la primera part ha continuat amb domini compartit, però cap dels equips ha vist porta.
La gent a la mitja part patia per un resultat massa ajustat, però no s'imaginaven tot el que estava per vindre. La segona part ha tingut quatre punts claus.
La segona part ha començat com ha acabat la primera, llavors en el 53 després de un remat de cap del Badía al travesser, el Sants munta una ràpida contra on Sumarroca molt mes ràpid que els defenses marca el 2 a 0.
En el minut 57 Marcos perd una pilota al mig de camp, que provoca una contra del Badía i el gol de Mateos. Treu el Sants la pilota de mig camp, la roba el Badía i Mateos fa l'empat.
El Sants poc a poc pren el domini del joc, comença ha arribar amb insistència i així Peque en el 71 posa la pilota a l'escaire amb molta potencia i qualitat.
L'ultim punt clau ha arribat en el 80, quan després de una tangana, el Sants s'ha quedat amb deu per l'expulsió amb vermella directa de Picolo. A partir d'aquí e Sants li ha faltat paciència però ha aguantat, però el Badía en lloc d'atacar ha començat a protestar-ho tot, dos jugadors han estat expulsats estant a la banqueta i en la ultima jugada del partit el defensa Samu fa caure al davanter Samu, essent el ultim defensa i es queden tots dos equips amb deu. Només ha quedat temps per que Castillo del xut de la falta poses la pilota al travesser.
Tret del temps entre els minuts 57 i 58, el Sants ha fet un bon partit que el col.loca tercer de la lliga.