Minut 0: F.C. Ascó 0-1 Ermengol
Minut 68: F.C. Ascó 0-2 Ermengol
Minut 94: U.E. Sants 1-2 Pol Font
Comentari
Sisena derrota en els últims set partits dels que només hem tret un punt. Tot i que les últimes tres eren previsibles al jugar contra tercer, segon i primer classificat, no evita ficar-nos en zona de descens. Tot restà molt ajustat i es salvable, sobretot amb les ganes de la segona part d'avui, però s'haurà de patir molt.
Tampoc consola que l'Ascó hagi estat el millor equip que ha passat aquesta temporada pel camp de l'Energia, però ha esta un gran inconvenient, al igual que el mal arbitre. Tot amb la mala pinta de tot això hem de veure que amb els tres d'adalt hem tret el mateix resultat 1 a 2, i mai els hi hem posat fàcil.
La primera part ha començat amb un gol en la primera jugada, en una pilota que la defensa tenia dins de l'àrea i que amb una mala passada ha anat a parar a Ermegol que tot sol ha marcat. Molta gent no l'ha vist. Tot i el gol, l'Ascó ha dominat la primera part totalment. Pressionava, robava pilotes, combinava amb facilitat i xutava força, però amb poc encert per la nostra sort. El Sants fins passat el minut vint no ha creuat el mig camp, i ho ha fet només en contades ocasions, però provocant un parell de bons xuts llunyans.
El final de la primera part el Sants s'ha quedat sense Vergés, que primer amb un cop que l'ha fet sagnar, sense que l'arbitre veies falta, i després amb una forta entrada a mig del camp, tampoc sense sanció ha acabat provocant que abandonés el camp. Això ha fet que el principi de la segona part juguéssim amb defensa de quatre però només un central. I arribats al minut 65 hem passat a jugar amb defensa de tres i sense centrals. Aquesta aposta clarament a l'atac ha fet que el Sants equilibres una mica mes el partit, tot i que l'Ascó sempre era molt perillós.
Així en el 68 Ermengol ha fet el segon, però el guió no ha variat i el Sants continuava fent canvis amb visió ofensiva. Així el premi ha arribat ja en l'afegit, quan Pol Font ha marcat el gol del Sants.
Derrota sense res a dir, i a continuar lluitant que no ha estat res.

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Chueca, Quim, Vergés, Rangel, Fabregat, Pipo, Fran, Marc González, Illescas, Michael, Peque.
Onze inicial: F.C. Ascó Figo, Roca, Dennis Coch, Edgard, Gerard Roige, Gabernet, Ermengol, Adrià, Sergi Grau, Isma Rojas, Jusi.