U.E. Sants 1
C.E. Júpiter 4
Camp de L'Energia (18/12/2011 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 14)
Una molt dolenta manera d'acabar l'any 2011 al camp de l'Energia amb una golejada en contra. El dia era fred i habia molt poca gent al camp, pero tots dos equips van sortir molt posats en el partit. Durant els primers trenta minuts tots dos equips van estar creant ocasions a la porteria contraria. El Sants tenia mes la pilota i el Júpiter jugaba a la contra pero amb molt perill. En el minut vuit va arribar el 0 a 1, després d'una gran errada de la defensa verd-i-blanca. Van deixar pasar una pasada fàcil, que va acabar a peus del mig centre del Júpiter, que amb una ràpida passada al davanter enganxava a contrapeu a la defensa i feien el primer gol. La igualtat va continuar, fins que a la mitga hora, en una contra i amb un xut sense angle el Júpiter feia el segon. A partir d'aqui el Sants va jugar amb mes intensitat i perill.
La segona part va començar igual que acababa la primera. El partit va poder canviar entre el minut 54 i el 65. Sobre el minut 50 Elhadji, l'autor del segon gol, feia una falta que li suposava la primera groga. De la sortida de la falta va arribar un corner. Del corner un penal que tranformaria Xavi Pascual en el 1 a 2. En el 65, una entrada molt forta al mig del camp i inecessaria provocava la segona groga de Elhadji. El Sants es volcar a l'atac, pero dos contres en el 75 i 78 van acabar amb dos grans gols del Júpiter que sentenciaven el partit. En els minuts restants va ser el Júpiter l'unic que va poder aixamplar el marcador.
Amb aquest resultat Júpiter i Sants intercanvien posicions i el Sants ara mateix es quart.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat (Gala 63'), Quim Ruiz, Albert (Cristian 61'), Javi López, Xavi Pascual, Texeira (Peque 46'), Edu Soler, Edu Alliaume (Didac 83'), Alex Burch, Raul Hernández (Heras 46')

C.E. Júpiter: Jaume, Serrano (Cortezón 82'), Shimada, Jesús, Èric (Ramón 68'), Romo, Medina (Tejera 46), Elhadj, Kilian (Rubén 84'), Chichilla, Álex (Xavi 70').