U.E. Sants - F.C. Ascó

El partit
U.E. Sants 0
F.C. Ascó 1
Camp de L'Energia (27/11/2011 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 12)
Desde el minut 1 el Sants va sortir molt nerviós al terreny de joc sense raó aparent. La primera part va ser un seguit de imprecisions per part dels dos equips, arribaben pero no causaben gaire perill a les porteries, pero el pitjor es que el Sants només feia que jugar la pilota pels aires pasants de defensas a davanters, sense pasar perls peus de Edu Soler o de Xavi Pascual.
La segona part tenia el mateix ritme fins que en el minut 54, a partir d'una mala sacada de banda al costat de l'area visitants, l'Ascó monta una ràpida contra que acaba en l'unic gol del partit. El Sants no semblava reaccionar fins a l'entrada de Alliaume i Heras. Alliaume va ser que va realitzar una gran pasada cap a Teixeira, que en el un contra un amb el porter, aquest l'acabaria treient amb la cara. Minuts mes tard, va arriba la millor jugada del partit, on a la sortida d'una falta llançada per Xavi Pascual, el Sants remataria fins a tres vegades sense aconseguir el gol, tot i que la gent mes propera a la jugada va protestava que la pilota habia entrat. Mentres el Sants atacaba, l'Ascó aprofitava molt be les contres, pero unes vegades la mala punteria i d'altres Carulla van evitar que el marcador es mogués.
Un partit que el Sants no va mereixer guanyar, pero tampoc perdre.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabrega, Quim Ruiz (David Fernández 80'), Albert, Javi López, Xavi Pascual, Peque (Heras 61'), Edu Soler (Mattioni 83'), Texeira, Gala (Edu Alliaume 61'), Alex Burch (Juste 70').

F.C. Ascó: Felip, Adri, Albert (Luis Alfonso 80'), José Ramón, Edgar, Jorge (Isma Rojas 72'), Manolo (Germán 90'), Cristino, Sergi Grau, Mauri, Raúl García.
Col.legiats
Eduard Martín Pomès. Gerard Falgueras Regincós, Álex Márquez Flores.

T.G.: Albert, Javi López, Xavi Pascual, Heras, Fabregat. Raúl García, Mauri, Sergi Grau.
T.V.:..
Incidencies
U.E. Sants
0-0
F.C. Ascó
8
0-0
Raúl García.
U.E. Sants
0-0
F.C. Ascó
54
0-1
Manolo.
61
Enta Heras per Peque.
0-1
Enta Edu Alliaume per Gala.
0-1
70
Enta Juste per Alex Burch.
0-1
72
0-1
Enta Isma Rojas per Jorge.
75
Albert.
0-1
80
Enta David Fernández per Quim Ruiz.
0-1
Enta Luis Alfonso per Albert.
81
Javi López.
0-1
Mauri.
82
Xavi Pascual.
0-1
83
Enta Mattioni per Edu Soler.
0-1
86
Heras.
0-1
90
Fabregat.
0-1
Sergi Grau.
0-1
Enta Germán per Manolo.
U.E. Sants
0-1
F.C. Ascó




Videos (mes videos)


Comentaris

Entrades populars