U.E. Sants - U.E. Vilassar de Mar

El partit
U.E. Sants 0
U.E. Vilassar de Mar 0
Complex esportiu La bàscula (12/09/2010 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 2
Partit jugat sota la gran solejada que va caure al camp de la Bàscula i repartiment just de punts per el joc desplegat. La primera part el Sants no va tindre en cap moment la pilota, pero quan arribaba ho feia amb perill, pero només un xut es va estaballar al pal. El Vilassar era qui tenia la pilota, i tambe va estaballar una pilota al pal, pero el sensació de perill venia donada mes pel temps que pasaben a prop de la porteria verdiblanca que per accions concretes, que sempre era ben resoltes per Carulla. La segona part el Sants va sortir amb mes empenta i pels primers minuts disputats semblava que canviaria el ritme del partit, pero tot va continuar igual que a la primera part, pero amb el domini de la pilota mes repartit. La sensació en tot moment era que qui marqués s'emportava el partit, pero els porters van resoldre be la poca feina que els van donar. L'arbit correcte fins que a principis de la segona part, quan a ran d'una falta del Vilassar al mig del camp sancionada amb groga, quan podria ser tranquilament vermella, se li va complicar inecesariament el partit. Tret d'accions puntuals no va tindre cap incidencia en el resultat, a part de fer enfadar al public.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Oscar, Rangel, Rueda, Miguel Ángel, Xavi Pascual, Forzinetti (Peque 85'), Ivi, Marcos González (Cano 46'), Fran, Hamza (Acosta 74').

U.E. Vilassar de Mar: Rafa, Gerard (Carmona 82'), Planes, Dani, antonio, Edu, Vílchez (Brullet 74'), Mendoza, Aliou, Iván, Isaac (Hernández 69').
Col.legiats
Héctor Robás Bondía. Diego Hernán Ricci González, José G Melús Fierro.
T.A.: Rangel, Xavi Pascual, Fran. Rafa, Planes, Mendoza.
T.R.: .
Incidencies
Min. 46: Entra Cano por Marcos González.
Min. 69: Entra Hernández por Isaac.
Min. 74: Entra Acosta por Hamza.
Min. 82: Entra Carmona por Gerard.
Min. 85: Entra Peque por Forzinetti.
Fotos (mes fotos)

U.E. Sants - U.E. Vilassar de Mar (12/09/2010)U.E. Sants - U.E. Vilassar de Mar (12/09/2010)U.E. Sants - U.E. Vilassar de Mar (12/09/2010)

Comentaris

Entrades populars